Stiri

ADVERTORIAL: Târg de Turism la București - discounturi la Baia Mare!

joi , 15 noi 2018, ora 17:56       de maramedia.ro       Stiri

 Acum e momentul să îți rezervi vacanța mult visată! De ce? Pentru că beneficiezi de discounturi aici, la Baia Mare, cu ocazia Targului de Turism de la București. Suplimentar față de reducerile de early booking vei beneficia de oferte și reduceri la o serie de pachete turistice și bilete de avion cu ocazia Târgului de Turism de la București, precum și de Black Friday.


Profită acum de reducerile la croaziere de până la 8%, pentru Bulgaria de până la 20%, pentru litoralul românesc de până la 40%.

Se oferă reduceri importante și pentru destinațiile: Antalya - cu plecare din Baia Mare și Cluj-Napoca, Bodrum - cu plecare din Cluj, Costa del Sol, Costa Brava, Costa Blanca, Mallorca, Grecia sau Cipru.

Vino de îndată la sediul agenției Mara International Tour, din bd. Unirii nr. 5, din Baia Mare (vizavi de magazinul Maramureșul). Sau poți suna la numerele de telefon 0262.221.038, 0744.380.184, ori scrie pe email info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/mara.tour.9/ sau pe website-ul www.mara-tour.ro.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM