ALEGERI 2016

ALEGERI 2016: Mai mulți sigheteni au solicitat cărți de identitate provizorii ca să poată vota

luni , 12 dec 2016, ora 12:28       de Dana Berci       ALEGERI 2016

 Mai mulți sigheteni care au avut cărțile de identitate expirate au solicitat buletine provizorii ca să poată să își exercite dreptul la vot. În cele două zile în care Serviciul pentru Evidența Populației a avut program special, au fost eliberate 7 cărți de identitate provizorii.


Duminică până la ora 21:00 când au fost închise secțiile de votare,  3 persoane și-au ridicat buletinele de la Serviciul pentru Evidenţa Populaţiei Sighetu Marmaţiei ca să poată vota iar sâmbătă alte 4 persoane au cerut un buetin provizoriu în acest sens. 

Serviciul pentru Evidenţa Populaţiei Sighetu Marmaţiei a lucrat după un program special sâmbătă și duminică, fiind program de lucru de la ora 07:00 și până la ora 21:00. Nu doar cei care au solicitat un buletin provizoriu au trecut pragul Serviciului pentru Evidența Populației. Câteva persoane au profitat de programul special pentru alegerile parlamentare și au mers să își ridice actele de identitate mai repede. De astăzi, programul de lucru  se desfășoară normal.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM