CAMPANIE: Jandarmeria caută absolvenți de liceu interesați de o carieră militară

vineri , 2 noi 2018, ora 13:15       de Dana Berci       Social

Jandarmeria Maramureş continuă campania de promovare a profesiei militare şi de recrutare a candidaţilor pentru instituţiile militare de învăţământ. Campania se adresează absolvenţilor de liceu şi vizează creşterea interesului acestora pentru o carieră militară. 


Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş recrutează candidaţi, pentru concursul de admitere, organizat de instituţiile de învăţământ  care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea de admitere ianuarie 2019. Sunt 350 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani şi alte 350 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Petru Rareş” de la Fălticeni.

Cererile de participare/fişele tip de înscriere pentru admiterea la şcolile postliceale ale MAI vor fi depuse până la data de 23 noiembrie 2018. Dosarele de recrutare ale candidaţilor la şcolile postliceale ale MAI se depun la sediul IJJ Maramureş până la data de 12 decembrie 2018. 

Relaţii suplimentare se pot obţine de pe site-urile instituţiilor de învăţământ şi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, Baia Mare, bd. Unirii nr. 34, sau telefon 0262/277779, interior 24557  sau 24535. 

 

 

tags: campanie:, jandarmeria, cauta, absolvenți, de, liceu, interesați, de, o, cariera, militara