STIRI

NUMIRE: Dragoş Titea revine în funcţia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor
marti , 20 noi 2018, ora 20:32       de MaraMedia       Politic
Premierul României, Viorica Dăncilă, a numit azi un nou secretar de stat la Ministerul Transporturilor.
NUMIRE: Ioan Pop, noul șef al DNA - Biroul Teritorial Baia Mare
vineri , 19 oct 2018, ora 10:20       de MaraMedia       Comunitate
Șef nou la DNA - Biroul Teritorial Baia Mare. Ioan Pop a fost singurul înscris la procedura de ocupare a acestei funcții, ce a rămas vacantă în 1 septembrie.
NUMIRE: Inspectoratul Școlar Județean are un nou inspector școlar general adjunct
vineri , 7 sep 2018, ora 10:17       de MaraMedia       Comunitate
Ministerul Educaţiei Naționale a emis ordinul 5037/05.09.2018 privind numirea profesorului Mihai Cosmin Pop, prin detaşare în interesul învăţământului, în funcţia de inspector şcolar general adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş.
NUMIRE: Contractul de management al directorului Muzeului de Mineralogie a fost semnat de președintele Consiliului Județean Maramureș
marti , 17 iul 2018, ora 19:10       de MaraMedia       Comunitate
Marți, 17 iulie 2018, la Palatul Administrativ din Baia Mare, președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a semnat noul contract de management al directorului Muzeului Județean de Mineralogie ”Victor Gorduza” Baia Mare, Ioan Denuț. ”Pornim în noul mandat la conducerea Muzeului de Mineralogie cu sentimentul unor lucruri bine făcute în
NUMIRE: Anişoara Mihali este noul preşedinte al PNL Sighet
miercuri , 29 mar 2017, ora 16:49       de MaraMedia       Politic
Consilierul judeţean Anişoara Mihali este noul preşedinte interimar al organizaţiei PNL Sighetu Marmaţiei. Misiunea acesteia este clară: organizarea alegerilor interne la PNL Sighet. Biroul politic judeţean al PNL, în conformitate cu atribuţiile sale prevăzute de statutul PNL şi Regulamentul de organizare, a decis demiterea liderului interimar Daniela
NUMIRE: Alina Petrescu, purtător de cuvânt al Guvernului
luni , 6 mar 2017, ora 18:30       de http://www.stiripesurse.ro       Politic
Alina Petrescu a fost numită purtător de cuvânt al Guvernului. Premierul Sorin Grindeanu a numit-o astăzi pe Alina Petrescu în funcția de consilier de stat, purtător de cuvânt al Guvernului.
NUMIRE: Cosmin Butuza, secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului
vineri , 24 feb 2017, ora 09:43       de MaraMedia       Comunitate
Social-democratul maramureşean, Cosmin Butuza, a fost numit secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului. Decizia de numire în funcţie a fost publicată ieri, în Monitorul Oficial. Tot în acest minister activează şi arbitrul maramureşean Cristian Balaj, care este consilier al ministrului Tineretului şi Sportului, Marius Dunca.
NUMIRE: Fostul primar al municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, devine manager de spital
luni , 30 ian 2017, ora 21:33       de MaraMedia       Comunitate
Cristian Anghel va fi, oficial, de mâine, noul manager al Spitalului de Psihiatrie Cavnic. Curios este faptul că numirea vine la scurt timp după ce managerul Valeriu Cioc a avut o tentativă de a pârî incidentul de la punctul de lucru din Cavnic al ISU tocmai lui Raed Arafat.
NUMIRE: Dan Dunca este noul manager al Spitalului Sighet
marti , 5 iul 2016, ora 20:34       de Dana Berci       Social
Spitalul Municipal Sighet are un nou manager intermiar . Fostul director de bancă Dan Dunca a fost numit la conducerea spitalului la începutul acestei luni printr-un act administrativ semnat de primarul municipiului Horia Scubli. Daniel Dunca a absolvit facultatea de Economie și Drept și masterul în Administrație la Cluj Napoca, iar în ultimii ani a lucrat ca
NUMIRE: Subsecretarul de stat Nicolae Gheorghe, avansat la conducerea Departamentului de Informaţii din MAI
sambata , 29 noi 2014, ora 16:11       de MEDIAFAX       Politic
Nicolae Gheorghe a fost avansat din postul de subsecretar de stat la Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI), fosta DGIPI, din Ministerul Afacerilor Interne în cea de conducător al acestui departament, prin decizie semnată vineri de premierul Victor Ponta.
Pagina 1 din 3 ( 21 stiri )
<
>
TV Sighet Sighet FM

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri: