ALEGERI 2016

CORNELIA NEGRUȚ: „Ne asumăm înfrângerea şi îi felicităm pe câştigători”

vineri , 16 dec 2016, ora 17:57       de MaraMedia       ALEGERI 2016

Candidații ALDE Maramureș la alegerile parlamentare din 11 decembrie, Cornelia Negruț și Ciprian Rogojan își asumă înfrângerea și îi felicită pe cei care au obținut mandate în viitorul Parlament al României. 


„Cu toate că rezultatul alegerilor parlamentare nu este cel pe care l-am așteptat, simțim mândrie și mulțumire în urma campaniei oneste pe care Alianța Liberalilor şi Democraţilor - ALDE Maramureș a ales să o construiască. Este firesc să gustăm din amarul dezamăgirii, deoarece am investit emoție, seriozitate și ne-am implicat corect și asumat.


Mulțumim tuturor maramureșenilor care ne-au acordat votul de încredere în 11 decembrie, punându-și în noi speranțele de mai bine, și dovedind că rezonează cu programul propus de ALDE atât pentru cei tineri, cât și pentru vârstnici.

Să nu uităm că ALDE a militat pentru crearea de noi locuri de muncă și a identificat cinci domenii prioritare în care există imperioasă nevoie de investiții: sănătate, educație, agricultură, energie și infrastructură. Pentru toate acestea s-au dezvoltat soluții, implicând competență și profesionalism pentru a putea fi implementate. Totodată, programul economic lansat de ALDE, „România, cea de-a 7-a putere economica a Europei”, este rezultatul unor serii de concepte fundamentale.

E păcat însă că prin slaba prezență la urne, coroborată cu alegerea unor formațiuni politice lipsite de doctrine și strategii concrete, soarta Maramureșului și, în fond, a României, a fost lăsată în mâinile nucleelor dure ale unor partide precum USR și PMP.

Dar pentru că ştim să pierdem chiar și în condițiile unei competiții a cărei onestitate devine interpretativă, ne asumăm înfrângerea și vrem să-i felicităm pe câştigători, dorindu-le să realizeze infinit mai multe decât noi în interesul și folosul Maramureșului, respectiv a întregii țări.

Vă îndemnăm ca niciodată să nu vă opriți din a crede și a lupta cu mult curaj pentru convingerile Dumneavoastră, apărând ultimă redută a libertăţii neamului nostru românesc de pretutindeni”, declară reprezentanții ALDE Maramureș într-un comunicat de presă. 


Biroul de Presă al ALDE Maramureş, 16 decembrie 2016

Deputat Cornelia Negruț – Președinte

Senator Ciprian Rogojan – Președinte executiv

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii
Pensionar din Sighet
duminica , 18 dec 2016, ora 02:45
Nu trebuie sa va mire "alegerea unor formațiuni politice lipsite de doctrine și strategii concrete, soarta Maramureșului și, în fond, a României, a fost lăsată în mâinile nucleelor dure ale unor partide precum USR ".Este rezultatul respectului fata de alegatorii din colegiu .Dar va tine de cald pensia speciala.La asa nesimtire-asa vot!
TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM