Sport

CS ȘTIINȚA DRAGONUL BAIA MARE: 37 de medalii la Cupa României la Taekwon-do I.T.F

vineri , 30 noi 2018, ora 16:17       de MaraMedia       Sport

În perioada 23-25 noiembrie, la Deva s-a desfășurat Cupa României la Taekwon-do I.T.F pentru juniori 3, 2, 1 și seniori, competiție importantă organizată de către Asociația Club Sportiv Red Tigers Calan și Federaţia Română de Taekwon-do ITF. La această competiție a participat și lotul clubului CS Știința- Dragonul Baia Mare.


La această competiție de nivel național au participat 418 sportivi și 37 arbitri de la cele 20 cluburi participante. A fost cea mai mare competiție de nivel național organizată în România în cadrul Federației Române de Taekwon-do ITF în ultimii 25 de ani. Rezultatele obținute de către sportivii Clubului Sportiv Știința - Dragonul Baia Mare la acesta competiție națională sunt 37 medalii (15 de aur, 11 de argint si 11 de bronz și locul 2 în clasamentul general pe cluburi Seniori, respectiv locul 2 în clasamentul general pe cluburi Juniori I. 

Lotul clubului CS Stiinta- Dragonul Baia Mare la aceasta competitie a fost format din 2 antrenori ( Dan Goron 6 dan si Monica Goron 5 dan), 6 arbitri ( Dan Goron 6 dan, Remus Catricicau 4 dan, Zetea Cosmin 2 dan, Victor Rohian 2 dan, Dorin Popa 1 dan, Sorin Frixeni 1 gup) si 39 de sportivi.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM