Turism

DESTINAȚII TURISTICE: Ce oferte de vacanțe avem pentru sezonul toamnă-iarnă

marti , 30 oct 2018, ora 15:04       de Oana Dulf       Turism

 Pachetele turistice pentru stațiunile balneoclimaterice din România, Egipt sau Dubai sunt cele mai recomandate de agențiile de turism, pentru o vacanță în sezonul toamnă-iarnă. 


Sezonul toamnă-iarnă aduce la agențiile de turism vacanțe pentru mai multe destinații potrivite acestei perioade. În stațiunile balneoclimaterice din România, spre exemplu, sunt pachete atractive pentru cei interesați să se relaxeze și să beneficieze de tratament. 

”Sunt pachete cu cazare, pensiune completă și tratament la prețuri foarte rezonabile. Cele mai căutate stațiuni pentru aceste tratamente sunt Băile Felix, Herculane, Călimănești, Căciulata. Chiar dacă este mai departe, lumea este foarte mulțumită de ce se întâmplă acolo și solicită foarte mult această destinație. Solicitări sunt și pentru Vatra Dornei”, informează Daniela Grigorescu, directorul unei agenții de turism.

Cei care optează pentru o destinație mai caldă și aleg marea și pentru sezonul toamnă-iarnă, prețuri atractive cu plecare cu avionul din Cluj oferă Egiptul. 

”Ofertele sunt foarte bune ca și preț, continuă până la anul. Pentru luna noiembrie, spre exemplu, dacă cineva dorește să se bucure de vacanță nu numai 7 nopți, poate sta 14 nopți și prețul pentru o persoană este aproximativ de 800 de euro, la un hotel de 5 stele, cu all inclusive, preț foarte atractiv. Începe sezonul pentru destinațiile și mai îndepărtate, mai exotice. Începe Dubaiul să fie foarte atractiv ca temperaturi, pentru că până acum a fost foarte cald și de acum înainte putem spune că este potrivit să vizităm această destinație. Este avion direct din Cluj, pleacă în fiecare sâmbătă, se poate beneficia de sejur de 7 nopți sau 14 nopți. Putem combina să obținem un sejur de 10-11 nopți cu plecare din Budapesta”, mai arată directorul agenției de turism. 

Destinații solicitate mai sunt Thailanda, Republica Dominicană și Maldive, deși aceasta din urmă nu este o destinație cu prețuri modice. Tarifele încep de la 1.500 euro/persoană. Tot în această perioadă, se pregătesc însă și ofertele pentru Crăciun și Revelion. 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM