Comunitate

EVALUARE: Manager de nota 10 la Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Baia Mare

luni , 2 iul 2018, ora 12:20       de MaraMedia       Comunitate

În această perioadă a avut loc evaluarea anuală a managementului mai multor instituții de cultură aflate în subordinea Consiliului Județean Maramureș. Managerul Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară, Monica Mare, a obținut cea mai mare notă. 


În 28 iunie s-a publicat rezultatul final al evaluării anuale a managementului la Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară. În conformitate cu prevederile din Regulamentul de organizare desfășurare a concursului de proiecte de management aprobat prin Dispoziția Președintelui Consiliului Județean, Secretariatul comisiei de concurs a anunțat rezultatul final al evaluării raportului de activitate a managerului de la Muzeul Județean de Etnografie și Artã Populară. Astfel, Monica Mare a obținut, atât la analiza raportului de activitate cât și la interviu nota 10.

Tot în luna iunie, a mai fost evaluat noul proiect de management depus de Ioan Denuț în vederea încheierii unui nou contract de management la Muzeul județean de Mineralogie ”Victor Gorduza” Baia Mare. Ioan Denuț a obținut în etapa I nota 9,86, iar în etapa a doua, nota 10, rezultând nota finală 9,93.

A mai fost evaluat și noul proiect de management depus de Ovidiu Ignat în vederea încheierii unui nou contract de management la Complexul Astronomic Baia Mare, pentru perioada 2018-2021. În etapa I a evaluării, Ovidiu Ignat a obținut nota 9,66, iar în etapa a doua nota 10, rezultând nota finală 9,83. 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM