MM Anului

FINAL DE CAMPANIE: Azi vor fi desemnați câștigătorii trofeelor Maramureșeanul Anului 2016 și Lămâia Anului

vineri , 5 mai 2017, ora 13:12       de Ionița Ilieș       MM Anului

 Campania desfășurată de trustul de presă TV Sighet, Sighet FM și MaraMedia.ro, Maramureșeanul Anului 2016, a ajuns la final. Astăzi vor fi desemnați câștigătorii trofeelor atât la categoria Maramureșeanul Anului 2016, cât și la Lămâia Anului.


În competiție au intrat zece nominalizați pentru trofeul Maramureșeanul Anului 2016, care s-au remarcat de-a lungul anului precedent prin performanțele și realizările în domeniile lor de activitate. Este vorba despre baschetbalistul Ciprian Albu, budeșteanul Ioan Dunca, bucătarii Adrian Hădean și Nicolai Tand, arbitrul Cristian Balaj, actrița Lavinia Pop Coman, voluntarul Rotaract Anișoara Gog, directorul societății Mecanica SA, Vasile Prodan, primarul Vladimir Petruț, consilierul băimărean Richard Kovacs și Gabriel Zetea, președntele CJ Maramureș. Unul dintre ei va fi desemnat câștigătorul ediției din acest an pe baza voturilor din partea publicului și juriului de specialitate.

Pentru prima dată se va desemna și câștigătorul trofeului Lămâia Anului. Pe listă se regăsesc 5 nominalizați care în 2016 s-au întrecut în nerealizări și stângăcii. Este vorba despre Mircea Dolha, Liviu Marian Pop, Dorin Pașca, Cătălin Cherecheș și Uniunea Ucrainenilor din România, filiala Sighet.

Câștigătorii celor două trofee vor fi desemnați într-un cadru festiv ce va avea loc cu începere de la ora 18:00, la un restaurant din Sighetu Marmației.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM