Economic

GATA CU GRATUITATEA: Parcarea din spatele Finanțelor Publice va fi cu taxă

marti , 17 apr 2018, ora 15:25       de Dana Berci       Economic

 După aproximativ 4 luni de când s-a dat în folosință, parcarea din spatele Finanțelor Publice din Sighetu Marmației va fi cu taxă. În prezent se lucrează la montarea sistemului de parcare cu bariere, iar după ce vor fi finalizate lucrările se va putea intra în parcare în schimbul unei taxe.


Construcția parcării s-a făcut pe amplasamentul mărginit de străzile Gheorghe Șincai, Bogdan Vodă și Corneliu Coposu, cu acces în interiorul parcării din strada Gheorghe Șincai, iar pietonal se poate ieși pe aleea de lângă Primărie.

”După cum puteți vedea se lucrează, sperăm ca până mâine să termine. Barierele vor fi funcționale ca sistem de intrare din momentul în care va fi și căsuța deserventului pe care avem speranța să o obținem în următoarele 10 zile, conform contractului pe care îl avem cu producătorii,  maxim 2 săptămâni”, a spus Horia Scubli, primarul municipiului Sighetu Marmației.

În ceea ce privește costurile pentru parcare, primarul Horia Scubli spune că vor fi la fel ca în restul orașului, iar abonamentele pentru parcarea pe raza orașului vor fi valabile și aici.

”Taxa va fi acceași ca și în oraș, cine dorește poate să plătească taxa aici, cine nu, poate să își facă abonament care costă 100 de lei pe an, nu este o mare grozăvie împărțind la cele 200 de zile lucrătoare ale anului, sâmbătă și duminica ea va rămâne gratuită, banii sunt simbolici zic eu, undeva la 1 leu pe zi. Abonamentele existente deja se folosesc și aici, ele vor fi updatate în sistemul de taxare și le va recunoaște”, a adăugat Horia Scubli.

Parcarea are 150 de locuri.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM