Sport

HANDBAL: Suporterii CS Minaur primesc un tricou inclus în preţul abonamentului

miercuri , 18 iul 2018, ora 14:58       de maramedia.ro       Sport

 Bucurie mare între suporterii handbalului din Baia Mare. Susţinătorii care vor achiziţiona abonamente la meciurile disputate pe teren propriu de echipele de handbal feminin şi masculin ale CS Minaur Baia Mare vor primi inclus în preţ un tricou de suporter.


Consiliul Local Baia Mare a aprobat în ultima şedinţă sumele ce vor fi plătite de suporteri pe bilete şi abonamente la meciurile pe teren propriu ale echipelor de handbal masculin şi feminin CS Minaur Baia Mare.

Suporterii care vor dori să achiziţioneze abonament pentru ambele echipe vor plăti suma de 250 de lei, iar cei care vor opta pentru una singură, fie feminină sau masculină, vor avea de plată 200 de lei. Consilierii băimăreni nu i-au uitat nici pe elevi, studenţi sau pensioari care vor primi o reducere de 50 de lei la abonamentele achiziţionate. Tricoul de suporter al echipei CS Minaur Baia Mare va fi inclus în preţul abonamentelor.

Preţul biletului pentru meciurile din Liga națională ale echipelor de handbal masculin şi feminin va fi de 10 lei. 

Nu au fost uitaţi nici suporterii echipei de fotbal, care vor plăti pentru abonamentul de acces la meciurile echipei de fotbal, care activează în Liga a III-a, suma de 50 lei, iar pentru un bilet 5 lei. Copiii cu vârsta sub 14 ani şi persoanele cu dizabilități vor avea acces gratuit.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM