Comunitate

HOTĂRÂRE: Consilierii judeţeni au aprobat şi pentru anul acesta şcolar "Primul ghiozdan"

vineri , 13 iul 2018, ora 17:30       de Maramedia       Comunitate

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean desfășurată vineri, aleșii județeni au votat, în unanimitate, continuarea proiectului ”Primul ghiozdan” la nivelul județului Maramureș. Proiectul a fost implementat la nivel județean în vara anului 2017, iar pentru anul școlar 2018 – 2019, acesta va continua printr-un parteneriat de cooperare încheiat între Consiliul Județean, Inspectoratul Școlar Județean și unitățile administrativ-teritoriale din Maramureș, întreaga finanțare fiind asigurată de instituția județeană. 


Președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, a arătat că acest proiect este unul extrem de important și, investind în educație, instituția județeană investește în viitorul copiilor Maramureșului. Consilierul județean, Liliana Moga, a subliniat faptul că se bucură că o inițiativă privată care i-a aparținut în anii trecuți, începută la un nivel redus cu ani în urmă, a atins o asemenea amploare. 

”Niciodată nu m-am îndoit de calitatea și generozitatea acestui proiect iar odată votat, în 2017, am avut convingerea că va fi aprobat de aleșii județeni și în anii următori. Mulțumesc executivului Consiliului Județean pentru susținere, iar colegilor consilieri pentru votul acordat, fiind un proiect care are în vedere copiii din întreg Maramureșul”, a declarat consilierul județean Liliana Moga. 

Proiectul a fost adoptat cu 27 voturi ”pentru”.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM