Social

INVESTIȚII: Orașul din România în care se construiesc parcări supraetajate și se lărgesc spațiile pietonale

joi , 28 dec 2017, ora 22:48       de www.digi24.ro       Social

 Primăria Oradea va realiza, în următorii doi ani, o nouă parcare supratejată, la intersecţia străzilor Academiei cu George Bariţiu, pe locul fostei baze sportive Voinţa. Construcţia va avea subsol, parter şi două etaje.


Autorităţile spun că proiectul va contribui la îmbunătăţirea condiţiilor de parcare a autoturismelor. Asta în condiţiile în care, de anul viitor, se vor desfiinţa parcările din Piaţa Ferdinand care va deveni pietonală.

Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea: "Acest proiect este necesar având în vedere că anul viitor vor începe lucrările la piaţa Ferdinand, ea va deveni aproape în totalitate pietonală - nu vor mai fi locuri de parcare. Prin urmare cei care vor dori să ajungă la teatru, de exemplu, e nevoie să-şi lase maşinile într-o zonă cât mai apropiată

Are o faţadă, cea dinspre strada Bariţiu, sub formă de birouri, deci parte din clădire va fi de birouri în aşa fel încât faţada dinspre stradă să aibă un aspect corespunzător, iar partea din spate a parcării, cea dintre străzile Bariţiu şi Academiei va fi dedicată exclusiv parcărilor."

Valoarea lucrărilor care ar trebui să înceapă din primăvara anului viitor este de 4,5 milioane de lei.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM