Comunitate

LĂMURIRI: Reacţia jurnalistului Claudiu Popa după ce a fost pus sub urmărire penală pentru deţinere de droguri

vineri , 12 oct 2018, ora 18:57       de adevarul.ro       Comunitate

 Jurnalistul Realitatea TV Claudiu Popa a făcut primele declaraţii după ce, alături de fosta sa parteneră, realizatoarea TVR 1 Emma Zeicescu, a fost pus sub urmărire penală pentru deţinere şi consum de droguri. Prezentatorul susţine că situaţia este cu totul alta decât cea prezentată de anchetatori.


Jurnaliştii Emma Zeicescu şi Claudiu Popa sunt urmăriţi penal pentru deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, a anunţat joi DIICOT. Cei doi, care au împreună un copil şi au anunţat la începutul anului că se despart la începutul anului, au fost prinşi cu două ţigări cu cannabis pe 11 augus 2018, la Festivalul Summer Well.   Într-o primă declaraţie, pentru Spynews.ro, Claudiu Popa confirmă întâlnirea cu jandarmii, însă explică faptul că situaţia a fost cu totul alta. Jurnalistul susţine că ţigările aparţineau unui amic, care a şi recunoscut acest lucru în faţa oamenilor legii.   

„Unul dintre amici avea în rucsac mai multe obiecte d-ale mele: aparatul foto, încărcătorul pentru acumulatori. Jandarmii i-au făcut percheziţie şi au găsit cele două ţigări. Când am văzut că amicul meu este înconjurat de jandarmi, m-am dus şi le-am explicat că în rucsacul respectiv am şi eu câteva lucruri. Amicul le-a explicat, însă, că ţigările îi aparţin. Am ieşit cu toţii şi am stat de vorbă într-un cort. În tot acest timp, un colonel în civil filma totul, iar un alt bărbat făcea poze. I-am întrebat de ce filmează şi mi-au spus că imaginile sunt pentru ei, în interes operativ“, a explicat Claudiu Popa.

 

Citeste mai mult: adev.ro/pgfqj7

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM