Comunitate

LUCRĂRI: E vremea reparării străzilor. S-a început cu marcajele

miercuri , 18 apr 2018, ora 13:09       de maramedia.ro       Comunitate

 E vremea reparațiilor în Sighetu Marmației. Autoritățile locale spun că în această perioadă se intervine pentru reabilitarea străzilor cu probleme. Primarul Horia Scubli a precizat că centrul orașului va beneficia de un nou covor asfaltic.


 În zona centrală a orașului lucrările de reparații au început cu înnoirea maracajelor urmând să se intervină și pentru reparații la drumuri și trotuare.

”Se reînnoiesc toate marcajele din oraș și se intervine asupra tuturor străzilor din oraș pentru că iarna care a trecut a lăsat gropile rele. Am pornit licitația ieri pentru că dorim ca zona centrală a orașului unde am terminat toate lucrările posibile în infrastructură să o turnăm în așa fel încât în zona centrală de la sensul giratoriu de la pompieri și până la stația peco să fie să fie un covor asfaltic nou, de calitate și să arate așa cum trebuie”, a spus Horia Scubli, primarul municipiului Sighetu Marmației.

Reparații se vor face și pe străzile lăturalnice din Sighet.

”S-a început deja intervenția, pe străzi toate gropile vor fi înlăturate, sper ca în 30 de zile să nu mai vedem groapă pe niciuna din străzile orașului, zona centrală mai repede, zonele laterale o să rămână în etapa a doua”, a adăugat edilul local.

Reprezentanții administrației locale spun însă că în cel mult o lună nu vor mai fi probleme pe străzile din oraș.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii
Domnule Primar,
miercuri , 18 apr 2018, ora 17:31
SĂ NU VĂ FIE DE DEOCHI! Începusem să cred că sunteți cel mai jalnic primar pe care l-a avut vreodată tristețea asta de oraș. După atâta nepăsare ar fi cazul să ridicați acest municipiu măcar până la nivelul papionului cu care pozați atât de mândru!
TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM