MM Anului

MARAMUREȘEANUL ANULUI 2016: Campania din acest an se apropie de final. Mai sunt câteva zile în care se poate vota

vineri , 21 apr 2017, ora 16:09       de Narcisa Chișiu       MM Anului

 Campania „Maramureşeanul anului”,  ediția a patra, realizată de trustul de presă TV Sighet, Sighet FM şi MaraMedia.ro, se află pe ultima sută de metri. În competiţie au intrat maramureşenii care s-au remarcat de-a lungul anului precedent prin performanţe în domeniile lor  de activitate. Spre deosebire de celelalte ediții, acum persoanele nominalizate nu au mai fost încadrate pe categorii. Sunt în total  zece persoane nominalizate, iar dintrea acestea una va câștiga trofeul.


Site-ul de ştiri MaraMedia.ro şi TV Sighet i-a prezentat de la începutul lunii februarie pe fiecare dintre cei zece candidaţi pentru titlul de „Maramureşeanul anului 2016”, împreună cu motivele pentru care aceştia au fost nominalizaţi. 

În cele aproape trei luni de când s-a dat start votului, nominalizații au acumulat procente importante în bătălia pentru trofeul ”Maramureșeanul anului 2016”. Clasamentul până în momentul de față îi arată în primii trei pe Cristian Albu, tânărul baschetbalist din Sighetu Marmației, pe Anișoara Gog, membră Rotaract, voluntar cu proiecte derulate pentru comunitate, și Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean. Publicul mai poate vota cel puțin până la finele lunii aprilie, pentru a-și susține candidatul preferat la trofeul ”Maramureșeanul anului 2016”.

Câştigătorul va fi desemnat în urma voturilor din partea publicului și a unui juriu. 

Publicul poate vota pe site (la rubrica SONDAJ DE OPINIE, pe partea dreaptă a paginii). În clasamentul final, ponderea voturilor exprimate pe site va fi de 50%, iar alegerea juriului va conta în aceeași măsură, de 50%. 

Ca o altă noutate, în această campanie se va decerna și trofeul ”Lămâia anului”. Concurează pentru el acei maramureșeni - cunoscuți de publicul larg - care pe parcursul anului precedent s-au întrecut în gafe și nerealizări. Spre deosebire de ”Maramureșeanul anului”, au fost desemnați 5 candidați, însă modalitatea de alegere a câștigătorului trofeului ”Lămâii” va fi aceeași.  

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM