MM Anului

NOMINALIZĂRI MARAMUREȘEANUL ANULUI: Gabriel Zetea, încrezător că a făcut ce a putut mai bine pentru județ

marti , 21 feb 2017, ora 17:15       de MaraMedia       MM Anului

 Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, se regăseşte printre cei nominalizaţi în campania Maramureșeanul anului 2016. Zetea spune că 2016 a fost pentru el un  an tumultuos. După ani mulţi de implicare în administraţia judeţeană în calitate de consilier judeţean şi vicepreşedinte al CJ, 2016 i-a adus acestuia şi funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. 


„Din punct de vedere al carierei politice şi administrative, deocamdată este încununarea unei munci de foarte mulţi ani de zile pe care am desfăşurat-o şi politic şi mai ales la nivel administrativ. Mulţumesc tuturor maramureşenilor pentru votul acordat Partidului Social Democrat, pentru susţinerea pe care am primit-o, pentru programul de guvernare locală cu care am candidat în faţa oamenilor şi îi asigur încă o dată de seriozitatea în implementarea acestui program. Nu am vorbit acolo despre lucruri deşarte, tot ce am scris în programul de dezvoltare locală pe caremaramureşenii l-au votat în iunie 2016, vor fi puncte pe care încet, încet le vom bifa. Sigur, nu în 6 luni câte au trecut de la preluarea mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean, dar împreună cu conducerea executivă, împreună cu ceilalţi consilieri judeţeni şi cu apartul propriu al Consiliului Judeţean, ne vom da toată silinţa pentru ca şi în domeniul sănătăţii, şi în domeniul reabilitării infrastructurii rutiere, şi în domeniul deşeurilor, dar şi în toate celelalte domenii până la urmă în care Consiliul Judeţean are implicare, vom face acele lucruri de care maramureşenii să fie mândri, să fie mulţumiţi de conducerea pe care şi-au ales-o la nivelul Consiliului Judeţean, vom încerca alături de parlamentarii judeţului să promovăm şi să finanţăm acele proiecte care pot creşte satisfacţia socială a fiecărui maramureşean în parte. Sunt atât de multe lucruri care au lipsit Maramureşului în 26 de ani şi pe care fiecare om le merită să le aibă, aici, în judeţul Maramureş”, susţine preşedintele CJ Maramureş, Gabriel Zetea. 

Gabriel Zetea a mai fost nominalizat la campania „Maramureşeanul anului” şi în 2013, când, în urma votului dat de către maramureşeni, i-a revenit trofeul Maramureşeanul Anului la categoria politic. 

„Vă felicit că menţineţi această tradiţie, de a nominaliza personalităţi ale Maramureşului pentru activitatea pe care şi-au desfăşurat-o pe parcursul anului trecut. E un lucru lăudabil, e o iniţiativă frumoasă a presei, mai ales în această perioadă tulbure. Sincer, atâta vreme cât eu am obţinut acest premiu din partea dumneavoastră şi vă mulţumesc încă o dată pentru acea nominalizare. Aş vrea să îi susţin pe toţi ceilalţi care au avut realizări pe parcursul anului 2016 şi sunt foarte multe personalităţi pe care le-aţi nominalizat în această listă, din diferite domenii, în special cultural sau din domeniul sportiv. Acelea sunt persoanele care ar merita pentru anul 2016 să câştige. În ceea ce mă priveşte, o sa îmi continui munca în special în administraţie. Mă bucur că a trecut anul 2016, care a fost un an tumultuos din punct de vedere politic, cu două tururi de alegeri. Bine că s-a terminat, bine că putem să începem să muncim din nou şi să facem încet, încet realizările pe care maramureşenii le aşteaptă, în special în domeniul reabilităţii infrastructurii rutiere care este una dintre cele mai problematice domenii din judeţul Maramureş. Administraţia judeţeană, Consiliul Judeţean Maramureş, îşi va face datoria în continuare cu menţiunea că vom încerca partea politică să o ţinem cât mai departe de instituţia Consiliului Judeţean”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea. 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM