Comunitate

NUMIRE: Contractul de management al directorului Muzeului de Mineralogie a fost semnat de președintele Consiliului Județean Maramureș

marti , 17 iul 2018, ora 19:10       de MaraMedia       Comunitate

 Marți, 17 iulie 2018, la Palatul Administrativ din Baia Mare, președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a semnat noul contract de management al directorului Muzeului Județean de Mineralogie ”Victor Gorduza” Baia Mare, Ioan Denuț. 


”Pornim în noul mandat la conducerea Muzeului de Mineralogie cu sentimentul unor lucruri bine făcute în mandatul anterior și cu dorința de a continua consolidarea și dezvoltarea proiectelor în care a fost implicată instituția noastră. Am reușit să continuăm programele clasice în care a fost implicat Muzeul de Mineralogie referitoare la dezvoltarea și valorificarea patrimoniului muzeal, dar și implicarea în proiectele noi. Instituția pe care o coordonez este actualmente custode a trei arii naturale protejate din județ, fiind implicată în mai multe proiecte de educație muzeală, iar unul dintre acestea este Școala de Vară Geodiversitate în Maramureș. Doresc să subliniez faptul că Muzeul Județean de Mineralogie este o prezență activă la manifestările științifice naționale și internaționale de profil. În ceea ce privește colaborarea pe care o avem cu instituția Consiliului Județean, adresez mulțumiri conducerii executive pentru sprijinul constant oferit în mandatul anterior și avem convingerea că ne vom bucura în continuare de același suport”, a declarat Ioan Denuț, directorul Muzeului Județean de Mineralogie ”Victor Gorduza” Baia Mare. 

Șeful administrației județene, Gabriel Zetea l-a felicitat pe Ioan Denuț pentru proiectul de management pe care l-a prezentat în fața comisiei de verificare, precizând că are convingerea că toate proiectele propuse pentru acest mandat vor fi implementate de conducerea Muzeului de Mineralogie. ”Consiliul Județean Maramureș este și va rămâne un partener corect al tuturor instituțiilor aflate în subordine. Îi doresc mult succes directorului Ioan Denuț în acest nou mandat și sunt convins că toate proiectele propuse vor fi duse la bun sfârșit”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM