Agenda Ta

PROGRAM: Ziua Națională a României, sărbătorită în Baia Mare

sambata , 1 dec 2018, ora 12:49       de MaraMedia       Agenda Ta

Ziua Națională a României va fi sărbătorită în municipiul Baia Mare, în data de 1 Decembrie, începând cu orele 9.00, la Batalionul 612 Artilerie Antitanc ”Maramureș”, unde se va desfășura dezvelirea unei plăci aniversare, dedicată Centenarului Marii Uniri.


Autoritățile administrației publice locale, împreună cu reprezentanții structurilor de apărare, ordine publică și siguranță națională vor depune coroane de flori la monumentele reprezentative de pe raza municipiului reședință de județ, după ceremonia de la unitatea militară.

În Piața Tricolorului va avea loc, de la ora 15.00, ceremonialul militar și religios de Ziua Națională a României. După realizarea dispozitivului, prefectul județului Maramureș, Vasile Moldovan va primi onorul, va saluta Drapelul de luptă și va trece în revistă Detașamentul de onoare. Se va proceda la intonarea Imnului Național al României și oficierea serviciului religios de către un sobor de preoți. După prezentarea alocuțiunilor, va defila detașamentul de onoare și tehnica din dotarea structurilor Ministerului Afacerilor Interne. Manifestarea se va încheia cu un moment cultural-artistic și focuri de artificii.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM