Politic

REACȚIE: Ce a spus nou realizatorul tv, Rareș Bogdan despre plecarea sa de la Realitatea

vineri , 23 noi 2018, ora 18:55       de Libertatea.ro       Politic

 Jurnalistul Rareș Bogdan a reacționat pe pagina lui de Facebook, după ce Cozmin Gușă – patronul Realitatea TV – a anunțat că a decis renunțarea la colaborarea cu "trompetele lui Coldea". 


„Ascult cu uimire ce se întâmplă în propria mea emisiune, pe tronsonul orar pe care l-am ocupat în ultimii 6 ani de zile la Realitatea TV. Sunt absolut șocat! Aș vrea să-l rog pe colegul meu Claudiu Popa, care a fost obligat să-mi țină locul, să spună cine i-a impus/cerut/sugerat tema „Stat Paralel – oamenii lui Coldea din Realitatea TV”. Mi se pare o aberație completă să vorbești despre îndepărtarea oamenilor unui „general defunct” din SRI dintr-o televiziune liberă. O mizerie, o manipulare ieftină. Nici măcar inteligentă! O prostie. Realitatea TV a fost și este o televiziune LIBERĂ. Trebuie să rămână cu orice chip, EXCLUSIV liberă!', a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

În textul său de pe rețeaua socială, jurnalistul i-a enumerat pe cei pe care i-a invitat de-a lungul timpului în platoul emisiunii „Jocuri de Putere”. 

Citeşte întreaga ştire: Prima reacție a lui Rareș Bogdan, după ce Cozmin Gușă a declarat că renunță la toate "trompetele lui Coldea" pe www.libertatea.ro

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM