Politic

REACȚIE USR: 67 de miniștri „colectați” în Guvernarea Instabilității PSD-ALDE

miercuri , 21 noi 2018, ora 14:50       de MaraMedia       Politic

Schimbarea titularilor din 8 ministere ar trebui să însemne pentru orice guvern o primenire în bine. Guvernul Dăncilă 2 a oferit însă o remaniere  cantitativă, nu calitativă. Președintele PSD, Liviu Dragnea, nu a căutat să înlocuiască incompetenții cu competenți, ci marionetele mai puțin ascultătoare, pentru moment, cu marionete cu obediență garantată. 


„Nu vorbim de o remaniere, ci de o reglare politică de conturi a lui Liviu Dragnea cu colegii de partid care-l contestă. O remaniere în interesul României trebuia să înceapă cu însuși Viorica Dăncilă. Nimeni nu se mai îndoiește de un adevăr: în ultimii doi ani nu am avut guverne ale României, ci guverne ale lui Liviu Dragnea. În 22 de luni de guvernare PSD-ALDE, executivul a avut 67 de miniștri! Am asistat la o premieră în istoria guvernării mondiale. Un partid aflat la putere și-a schimbat, prin moțiune de cenzură, propriul guvern. Asistăm în mod continuu la o instabilitate guvernamentală periculoasă, care se reflectă în performanțele Guvernului. 6 miniștri schimbați la Ministerul Economiei, 5 la Ministerul Cercetării, 4 la transporturi și apărare, câte 3 la educație, finanțe, dezvoltare și fonduri europene... Toate aceste schimbări nu au adus cu sine performanță în învățământ, dezvoltare regională, transporturi, economie, absorbție de fonduri europene. Corina Crețu, comisarul european PSD, a spus-o în nenumărate rânduri. Remanierea este câmpul de joacă și de conservare a puterii lui Dragnea în PSD”, a declarat deputatul USR de Maramureș, Vlad Emanuel Duruș.

USR a demarat negocieri cu partidele din opoziție, dar și cu parlamentari ai puterii îngrijorați de direcția în care guvernează Dragnea și Tăriceanu, pentru susținerea unei moțiuni de cenzură la adresa Guvernului.

Biroul comunicare,

Cabinet parlamentar deputat Vlad Emanuel Duruș 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM