Reportajul zilei

REPORTAJUL ZILEI: La Tăuții Măgherăuș, Tricolorul a fost arborat pe cel mai înalt catarg din Ardeal

joi , 29 noi 2018, ora 15:53       de MaraMedia       Reportajul zilei

Un catarg înalt de 27 de metri, căruia i-a fost arborat un drapel de 9 metri lungime, 6 lățime, și 54 mp a fost sfințit și inaugurat azi în orașul Tăuții Măgherăuș. Primarul Anton Ardelean spune că este cel mai înalt catarg din Ardeal. 


Înainte de sfințire, autoritățile locale și județene au depus coroane de flori la monumentul ridicat în memoria eroilor căzuți în Revoluția din 16-22 decembrie 1989 și au ridicat paos, comemorându-i pe cei care s-au jertit pentru libertatea noastră. Apoi, Fanfara orașului Tăuții Măgherăuș a intonat Imnul României, după care preoții au sfințit catargul și drapelul. 


 


 


 


 


 


 

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, a oferit comunității din Tăuții Măgherăuș, în numele instituției pe care o conduce, un bust al lui Gheorghe Pop de Băsești. Acțiunea s-a încheiat cu un program cultural-artistic. 

 


 


 

Fiecare cetățean din orașul Tăuții Măgherăuș a primit în acest an al Centenarului Marii Uniri a României, din partea Primăriei și Consiliului Local, o diplomă de noblețe, un drapel și o cocardă. 

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM