Social

SPECIAL: Ziua persoanelor cu dizabilități, sărbătorită la Sighet

luni , 3 dec 2018, ora 14:07       de Dana Berci       Social

 În fiecare an în data de 3 decembrie este marcată ziua persoanelor cu dizabilități. Anul acesta Direcția de Asistență Socială Sighetu Marmației a sărbătorit această zi mai devreme și a avut ca scop conștientizarea nevoilor pe care le au aceste persoane dar și sprijinirea lor.


Persoanele cu dizabilități care au participat la evenimentul organizat în Sighetu Marmației au avut parte de un program artistic deosebit dar și de o masă caldă.

”Direcția de Asistență Socială a organizat Ziua Persoanelor cu Dizabilități în avans. Noi am gândit acest eveniment ca fiind un sprijin în socializarea persoanelor cu dizabilități, a asistenților personali. Acest eveniment îl organizăm de 5 ani și sperăm să adunăm câți mai mulți sponsori pentru a veni în sprijinul acestor persoane care practic sunt defavorizate și au un parcurs al vieții foarte greu”, a explicat Georgeta Delescu.

Pe lângă activitățile de socializare cei prezenți au avut parte și de o surpriză din partea organizatorilor.

”Celor care au fost prezenți astăzi le-am pregătit un program artistic susținut de grupul Mugurelul și de Minnie şi Mickey, acest lucru pentru ei este deosebit”, a adăugat Georgeta Delescu.

Marcarea zilei persoanelor cu dizabilități are ca obiectiv promovarea unei mai bune înțelegeri în ceea ce privește problemele cu care se confruntă persoanele cu handicap și susținerea demnității și drepturilor acestora.

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM