Social

TĂRĂBOI LA GRANIȚĂ: Împușcături pentru prinderea unor contrabandiști

joi , 29 mar 2018, ora 13:33       de maramedia.ro       Social

 În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au confiscat peste 31.500 de pachete cu țigări, în valoare de peste 365.000 de lei. Pentru oprirea contrabandiștilor, care nu s-au supus somațiilor, polițiștii de frontieră au tras șapte focuri de avertisment. 


Un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul PF Valea Vișeului a observat în apropierea graniței mai mulți bărbați care transportau către interiorul țării colete voluminoase. Polițiștii de frontieră au încercat să-i rețină, însă aceștia au fugit.

 Pe timpul acțiunii, oamenii legii au tras șapte focuri de avertisment. Cele 41 de colete conțineau 21.440 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 250.400 lei.

Și polițiştii de frontieră de la Sectorul PF Sighetu Marmației au depistat joi, pe malul râului Tisa, mai mulți bărbați care transportau  colete voluminoase. Polițiștii i-au somat să se oprească, însă contrabandiștii au lăsat coletele și au fugit prin apa Tirei în Ucraina. 9.800 de pachete cu țigări s-au găsit la fața locului.

La PTF Siret s-a prezentat tot joi pentru a intra în țară un cetățean ucrainean în vârstă de 31 de ani, la volanul unui autoturism. Polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii. Astfel, într-un spațiu special amenajat în bordul autoturismului, au găsit 280 de pachete de țigări, de proveniență ucraineană. Țigările au fost ridicate în vederea confiscăriiconfiscate, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii
DECLARATIILE DE AVERE
joi , 29 mar 2018, ora 14:38
de la politia de frontiera maramures din ultimii doi ani (2017-2018) lipsesc cu desavarsire. De ce?
TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM