Comunitate

UN NOU SINDICAT AL DASCĂLILOR: Sindicatul din Învățământul Preuniversitar „Spiru Haret” Maramureș, formațiune sindicală afiliată Federației Naționale „Spiru Haret”

marti , 20 noi 2018, ora 21:03       de MaraMedia       Comunitate

Dascălii maramureșeni au de câteva zile o alternativă la vechiul sindicat din învățământ. Numeroasele scandaluri și nemulțumiri generate de cotizațiile prea mari, dar și de lipsa de transparență al celuilalt sindicat din Maramureș au determinat apariția unui nou sindicat.


Astfel, începând cu 19 noiembrie, în Maramureș a fost înființat legal Sindicatul din Învățământul Preuniversitar „Spiru Haret” Maramureș, formațiune sindicală afiliată Federației Naționale „Spiru Haret”, care va reprezenta doar interesele membrilor.

Președintele noului sindicat este Daniel Florin Pop, iar în cele 72 de ore de la apariție, aproximativ 100 de angajați din sistemul de învățământ maramureșean, învățători, profesori, dar și personal auxiliar și nedidactic  au semnat adeziuni pentru noul sindicat. 

Sindicatul din Învățământul Preuniversitar „Spiru Haret” Maramureș va fi  reprezentat la Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, în fiecare unitate de învățământ din județ, dar și la Instituția Prefectului.

Sindicatul din Învățământul Preuniversitar „Spiru Haret” Maramureș este o alternativă nouă în județul Maramureș pentru toti cei care lucreaza în învățământul preuniversitar. Indiferent de domeniu, concurența ne ajută să creștem, să evoluăm, să avem succes, iar monopolul duce la blazare și plafonare. Ne dorim condiții cât mai bune de muncă pentru membrii noștri de sindicat, milităm pentru apărarea drepturilor celor care lucrează în învățământ, de la inspectorul școlar până la femeia de serviciu sau la portar”, a subliniat Daniel Florin Pop, liderul Sindicatul din Învățământul Preuniversitar „Spiru Haret.

Pentru cei interesați ne pot contacta la adresa de e-mail sindicatulspiruharetmm@yahoo.com  sau  la telefon 0744643458.”

 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM