Politic

USR Maramureș: ”Avem o nouă <investiție> marca Cătălin Cherecheș”

miercuri , 7 noi 2018, ora 16:39       de Biroul de presă USR Maramureș       Politic

De ce îi trebuie chelului tichie de mărgăritar? În această situație se află Baia Mare, municipiu care de când a fost ales Cătălin Cherecheș, de peste 7 ani, nu a beneficiat de nici o investiție majoră, nici un proiect de dezvoltare durabilă, nici un plan de a atrage investitori pentru crearea locurilor de muncă, ceea ce este inadmisibil având în vedere potențialul orașului și dezvoltarea pe care o au orașe mai mici, precum Tăuții Măgherăuș. Comparația cu orașe gen Oradea, Alba Iulia sau Cluj e complet nerealistă.


Suntem mult în urmă. În schimb, avem panseluțe și concerte, unde ni se toacă banii atât de necesari infrastructurii, investițiilor, reabilitării. Parc de  distracții, joacă și agrement, asta ne lipsea. Asta ne va construi inculpatul Cătălin Cherecheș. Iar suma cu care se va construi este exorbitantă, un milion de euro. Cum e posibil ca Baia Mare să nu atragă deloc fonduri europene, care sunt puse gratis la dispoziția noastră? Pentru că nu se pot fura? Oradea a atras deja 180 de milioane de euro doar fonduri europene nerambursabile, în timp ce adminstrația Cherecheș lasă clădirile din centrul istoric să se prăbușească. Orașele învecinate implementează deja conceptul de smart-city, iar noi stăm la cozi la buletine, la taxe și impozite în clădiri insalubre, cu geamuri sparte, neschimbate de pe vremea comunismului, unele într-un stadiu avansat de degradare.


USR Maramureș consideră că terenul pe care se va construi acest parc de distracții putea fi folosit mult mai eficient, prin construcții de birouri, sedii de firme, parc tehnologic sau industrial, care să ajute la dezvoltarea economică a municipiului.  Ne-am săturat de minciuni, panseluțe și circ. Cerem soluții eficiente din partea celor care ne administrează banii.  Sunt banii noștri și avem dreptul și obligația să urmărim ce se întâmplă cu ei.

Biroul de presă USR Maramureș

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM