Stiri

VICTORIE! Viorica Dăncilă a izbutit să folosească un cuvânt aparent pretențios fără să-l pocească

joi , 4 oct 2018, ora 08:36       de maramedia.ro       Stiri

 Prim-ministrul Viorica Dăncilă a afirmat, miercuri, că îşi doreşte să aibă o cooperare bună cu Comisia Europeană, precizând că acest lucru nu înseamnă că Guvernul va fi "un executant", relatează Agerpres. 


Întrebată la Antena 3 ce va face pentru a schimba imaginea falsă despre România de la Strasbourg, Dăncilă a răspuns: "În primul rând, să am un dialog mai intens. (...) În al doilea rând, vreau să am o cooperare bună cu Comisia Europeană. Asta nu înseamnă că vom fi un executant, nu vreau să se înţeleagă lucrul acesta. Vreau să se înţeleagă că discutăm orice punct. (...) Vom prelua observaţiile, dacă ele se încadrează în valorile şi normele europene".

De asemenea, premierul a precizat că nu trebuie duse la Bruxelles disputele din plan intern.

"Nu trebuie să ducem disputele pe care le avem în plan intern - pentru că am văzut că în majoritatea statelor membre sunt dispute, se apropie alegerile, situaţia este mai tensionată - dar nu trebuie să le aducem aici, la Bruxelles. Şi cred că ar trebui (...) să dăm dovadă de mai mult pragmatism (...), de mai multă înţelegere, de mai multă unitate atunci când vorbim de poziţia noastră la nivel european", a arătat Dăncilă.

Doamna Dăncilă, un executant al ordinelor domnului Dragnea, spune că Guvernul nu va fi un executant în raport cu Comisia Europeană. Are umor involuntar. Pe de altă parte, după ce a pocit cuvinte cu grămada (enumerarea lor ar fi obositoare), a izbutit să ducă la capăt fără cusur termenul ”pragmatism”. E o victorie pe plaja lexicului pentru dumneaei, ar putea face chef.    

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM