Politic

VLAD DURUŞ, DEPUTAT USR: "TOȚI...ROMÂNIA!"

sambata , 1 dec 2018, ora 12:58       de MaraMedia       Politic

Sărbătorim Centenarul Marii Uniri cu încredere și speranță că România își va continua parcursul pe orbita pe care a fost pusă de înaintași. Suntem datori să consolidăm valorile naționale, integritatea statală și bunăstarea poporului. România este azi un stat european, care trebuie să impună respect prin lecția de democrație, toleranță și multiculturalism. Trebuie să fie un partener de încredere al marilor capitale, un factor de echilibru și stabilitate. 


Orice încercare de a deturna drumul european al României trebuie să primească o reacție imediată. Vedem azi zbateri disperate ale unora de a îndepărta România de cea mai mare realizare din ultimul secol: intrarea în Uniunea Europeană. România, românii aparțin Europei. Îmbrățișăm aceleași valori, suntem o stea pe steagul Uniunii Europene. În această Europă unită, România unită își păstrează identitatea și tradițiile sale. 

Suntem datori la ceas Centenar să facem tot ceea ce este posibil să aducem fiii și fiicele, mamele și tații acestei țări înapoi acasă. Vom reuși asigurându-le un trai decent în România; vom reuși respectând valorile; vom reuși prin muncă și corectitudine. România aparține tuturor!

La mulți ani maramureșeni! La mulți ani români! La mulți ani România!

 

                          Vlad Emanuel Duruș

                          Deputat USR MARAMUREȘ 

COMENTARII

Lasa un comentariu

*
*
*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii


Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.TV Sighet

SONDAJ DE OPINIE

Spre ce destinaţii externe aţi dori să zboare avioanele de pe Aeroportul Maramures?
Londra
Madrid
Roma
Amsterdam
Munchen

NEWSLETTER

Abonati-vă la newsletterul nostru si veti fi la curent cu ultimele stiri:
Sighet FM